AIGAION Ασφαλιστική


Η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α,Ε, ιδρύθηκε το 1995, με κύρια δραστηριότητα τις Ασφαλίσεις Πλοίων, Σκαφών Αναψυχής και Φορτίων.
Το 2004 καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε παραγωγή ασφαλίστρων στον Κλάδο Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής, ανάμεσα σε μεγάλες και ήδη καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες.
 
Από τότε, παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της απαιτητικής ναυτιλιακής κοινότητας. Το όραμα του «καπετάνιου» της Ν. Βελλιάδη, η άψογη κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, το ανθρώπινο πρόσωπο και η φιλική εξυπηρέτηση, η άρτια δόμηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και η ταχύτατη διεκπεραίωση των ζημιών έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η AIGAION να έχει ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 σκάφη αναψυχής και πλοία παντός τύπου, κατέχοντας το 31% περίπου των συνολικών ασφαλίστρων που προέρχονται από τις ναυτασφαλίσεις στην Ελλάδα (στοιχεία 31/12/2009).

Το 1999 η Εταιρία επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στους λοιπούς κλάδους ασφάλισης ζημιών, διεκδικώντας την καταξίωση σε ένα ευρέως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σήμερα, η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις:

-  Πλοίων
-  Σκαφών Αναψυχής, Yachts & Mega Yachts
-  Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη (Protection & indemnity risks)
-  Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη (FD&D)
-  Πληρωμάτων Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής
-  Μεταφορών & Ευθύνης Μεταφορέα / Διαμεταφορέα
-  Αυτοκινήτων
-  Πυρός / Περιουσίας
-  Γενικής Αστικής Ευθύνης
-  Προσωπικού Ατυχήματος
-  Νομικής Προστασίας Αυτοκινήτου & Οδηγού
-  Νομικής Προστασίας Σκαφών Αναψυχής (ιδιωτικής & Επαγγελματικής χρήσης)

Σ’ ένα περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς, η AIGAION διατηρεί σταθερές τις αξίες και το όραμά της και προχωρά μπροστά με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένα και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης. Με αξιοπιστία. Με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Με ένα ευρύτατο και συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η AIGAION συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια σύγχρονες και αξιόπιστες ασφα-λύσεις!

 

Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος
 
Με στόχο την ουσιαστική και άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δημιούργησε την Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος, η οποία παρέχεται δωρεάν σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου της AIGAION και περιλαμβάνει:  

  • Άμεση πρόσβαση εξειδικευμένου συνεργάτη στον τόπο του ατυχήματος
  • Τεχνικές συμβουλές και καθοδήγηση για την συμπλήρωση του Εντύπου Δήλωσης Ατυχήματος
  • Την επαναφορά του οχήματος σε δημόσιο δρόμο, αν λόγω ατυχήματος έχει βρεθεί εκτός αυτού.
  • Τη μεταφορά του οχήματος, στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο συνεργαζόμενο με την AIGAION ή σε συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου.
  • Συμπλήρωση της Δήλωσης Ατυχήματος κατ’ οίκον από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της AIGAION.


Πιο αναλυτικά:
 
Σε περίπτωση ατυχήματος οπουδήποτε στην Ελλάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό - σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν πρόκειται για κατόχους του προγράμματος AIGAION EURO COVER - ο ασφαλισμένος θα πρέπει να καλέσει την Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος στο τηλέφωνο 210 9236287, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
 
Εξειδικευμένοι συνεργάτες της AIGAION θα προσέλθουν άμεσα στον τόπο του ατυχήματος, θα καταγράψουν το συμβάν, θα φωτογραφήσουν τον τόπο και τα οχήματα που έχουν εμπλακεί και θα καθοδηγήσουν τον ασφαλισμένο για το τι πρέπει να κάνει από την πρώτη στιγμή, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του, τη διασφάλιση των συμφερόντων του και τον αμεσότερο διακανονισμό των ζημιών.
 
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν κληθεί η Υπηρεσία, προκειμένου να προσέλθει στον τόπο του ατυχήματος αμέσως μετά το συμβάν, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της AIGAION μπορεί να επισκεφθεί τον ασφαλισμένο κατ’οίκον, κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης και να παραλάβει την συμπληρωμένη Δήλωση Ατυχήματος.  
 
Για την επισκευή του ασφαλισμένου οχήματος η AIGAION συνεργάζεται με συνεργεία αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένα από τους κατασκευαστές, στα οποία μεταφέρεται το ακινητοποιημένο όχημα αμέσως μετά το ατύχημα ή στα οποία μπορεί να απευθύνεται ο ασφαλισμένος για την επισκευή των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου του, εφόσον έχει την κάλυψη, χωρίς να πληρώσει τίποτα πέραν της απαλλαγής του.
 
Ακόμα και σε μη πελάτες της που εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου της, η AIGAION δίνει τη δυνατότητα να επισκευάσουν τις ζημιές του οχήματός τους σε κάποιο από τα συμβεβλημένα συνεργεία, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση, αναλαμβάνοντας απευθείας την πληρωμή του συνεργείου για το κόστος της επισκευής του οχήματος.